Övrigt

Djupgrön skog och havsblå himmel

Jag vet inte för vilken gång i ordningen jag sagt det här, men nu, nu känns det verkligen som livsandarna börjar återvända. Kort styrkepass med gummiband igår. Idag en promenad som var den längsta på ganska många veckor. För att se var formen låg konditionsmässigt. Som förväntat kan väl den korta sammanfattningen lyda. 

Det som ändå var största behållningen från dagens #utomhusärbäst , eller #njutomhus om man så vill, var ändå färgerna. 

  
Det är verkligen något speciellt med sensommarljuset. Alla färger blir så intensiva. Som att de liksom krämar ur det sista innan höstsprakandet kommer igång. Skogen var grönare än grönast.

  
Himlen blåare än blåast.

  
Och som för att påminna mig om att verkligen spara sådana här dagar i upplevelseminnet till en regntung novemberdag, så började några rovfåglar kraxa och cirkulera. Är så dålig på fåglar, men skulle gissa på någon slags falk.

  
Jag är ju ändå i grunden hoppfull, så veckan som kommer hoppas jag kunna väcka kroppen ytterligare lite. Kanske styrka på tisdag. Lite tuffare yoga några gånger. Styrka igen framåt helgen, och så promenader och kanske någon cykeltur om jag hinner klämma in det. 

Därefter väntar semester, så då är planen att vara såpass tillbaka på banan att jag kan ägna mig åt till och med ett och annat löpsteg! Så får det bli!

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Åsa
  24 augusti, 2015 at 17:19

  Ibland måste vi bara ta det lite lugnt och mjukstarta. Låter skönt med semester och kanske några löpsteg!

  Visst är det underbart just nu!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.