Övrigt

Värmeslag?

När man bor i mellanmjölkens land kunde man nästan hoppas på lite lagom sommarvärme. Inte antingen svalt (som jag i och för sig gillar) eller superhett. Men jag ska inte klaga på värmen egentligen, det är ju trots allt inte så länge det varar, och det är ju himla vackert ute.

Bergsbaden före alla andra

Vi passar på att vara ute tidigt, då är det både lugnt och lite svalare. I allafall i skuggan. 

 

Kollar båtar vid kanalen.

 
Men värmen börjar ändå sätta sina spår. Vi är trötta och ganska stingsliga och lättirriterade både jag och dottern. Jag ser mest fram emot att sambon kommer hem ikväll, så att vi kam få lite andrum bägge två, men jag längtar faktisk även till lite mer lagom sommartemperaturer så att det är lättare att vara ute lite när man vill. Just nu häckar vi rätt mycket i källaren under de varmaste timmarna.

Träning blir det inte så mycket, mest lite yoga som vanligt. Mycket bärande av tvååring som är livrädd för småkryp också…

För övrigt känner jag mig mest vilse i min nya blogg. Hittar inte riktigt hem, och har en del kvar att fixa, rätta och ändra. Steg för steg hoppas jag att det faller på plats. WordPressrävar får gärna tipsa. Bra enkla teman som man kan redigera hyfsat själv? Widgets och plugins som är smarta? Några man klarar sig lika bra utan? Övriga insidertips?

Nåja, ha det gott i värmen så ses vi vid mer träningsvänliga temperaturer och tillfällen.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.