Övrigt

Sommarboost 2015

Med tanke på mitt förra inlägg, så är detta lite relaterat. Jag hade helt glömt att jag ju är den här veckans gästbloggare hos The 5 AM Academy, tidscoachen Doroteas härliga sida. Varje tisdag hela sommaren publiceras ett inlägg av en av oss 12 gästbloggare, allt på temat tid (i någon form). Detta såklart utöver Doroteas egna inlägg, som även de är mycket läsvärda, tankeväckande och intressanta.

Här hittar du mitt inlägg: Det handlar om vad jag prioriterar

In och läs vettja!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    AktivaDagar-Camilla
    5 augusti, 2015 at 22:07

    Intressant blogg du har! Hittade hit tack vare gästbloggsinlägget 🙂

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.