Övrigt

Semester

Nu har vi äntligen semester hela familjen och har åkt iväg på några dagars äventyr. Åtminstone är det ett stort äventyr för vårt lilla bustroll. Hon var så uppspelt över att få åka på ”semestejj”. Trots att vi bara rest ca två timmar hemifrån så är allt nytt och spännande för henne och det räcker för att vi ska ha roligt också. De långväga utlandsresorna spar vi tills alla i familjen kan få ut något av det. Om vi känner för det då. 

Vi har förvisso rest rätt mycket innan vi fick barn, så kanske är resbehovet lite stillat av det, men just nu känns det oavsett som att vi vill resa på hemmaplan. Där lilltjejen kan få ut mer av dagarna än att transportera sig. Där det räcker med rutschkanor, stenkastning i vatten och tufftufftåg för att skapa stora äventyr i hennes ögon. Där rutiner med mat och sömn, som för henne är viktigt för att må bra, kan hållas på hyfsat stabil och vardagsaktig nivå. 

Vi inleder semestern i Västervik. En fin stuga vid vattnet. Med närhet till massor av skojigheter. Och goda träningsmöjligheter såklart.

  

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Camilla
  6 juli, 2015 at 07:20

  Ha en härlig semester!

  • Reply
   Malin
   9 juli, 2015 at 13:13

   Tack! Hoppas du har det bra också!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.