Träning

Avbockad men seg

Idag var en sådan där lagom solig morgon med fräsch och lite sval luft. Som gjort för att bocka av den åttonde punkten på min sommarlista. När jag skrev listan såg jag framför mig snabba, pigga ben, som skulle ta mig fram så snabbt att det faktiskt skulle bildas fartvind.

Fridfullt längs kanalen en julimorgon. Foto: M. Eklund

Riktigt så blev det inte. Benen kändes nog ändå hyfsat pigga, men kroppen hänger inte med alls i övrigt. Seg, seg, seg. Så något fart- eller distansrekord blev det verkligen inte idag, och det visste jag nog redan från början.

Men passet blev av, och vädret var sådär springperfekt som jag föreställt mig. Jag trängdes bara med två hundägarpensionärer och matchade min outfit väldigt snyggt om jag får säga det själv!

Matchy, matchy. Foto: M. Eklund

Så jag bockar av passet på min sommarlista, och hoppas på bättre flyt nästa gång. För, som en insta-kompis konstaterade: det kommer ju som tur är alltid fler rundor!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Nina
  16 juli, 2015 at 13:58

  Dendär kjolen!❤️

  • Reply
   Malin
   17 juli, 2015 at 08:57

   🙂 Loverunning.se

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.