Träning

Drömträning

Det finns en hel del saker som skulle kunna platsa i ett antal av de ämnen som är kvar i den här bloggutmaningen. Så det gäller att fokusera, prioritera och tänka till, känner jag.

Drömträning, det är för mig något som jag nästan bara kan drömma om. Som känns lite ouppnåeligt och förmodligen inte är så sannolikt att det kommer att hända. Det skulle faktiskt kunna vara många saker. Till exempel en spring-resa till New York Marathon med ett helt gäng skojiga springnördar. Hur stor är sannolikheten att jag:

1) klarar att springa marathon på asfalt inom rimlig framtid

2) lyckas få en startplats i New York Marathon

3) har haft tid att träna så mycket att jag faktiskt kan njuta av både att springa marathon och av att hänga med på de obligatoriska springsightseeingturerna

4) någon gång prioriterar mig själv så högt att jag faktiskt skulle unna mig både resan och träningsutrymmet, utan att ha dåligt samvete för att jag lämnar resten av familjen hemma och gör något bara för mig

5) faktiskt tar mig i kragen för att någon gång kunna nå en sådan dröm

New York en annan gång. Långt ifrån marathon. Foto: privat

Lite relaterat, men med en helt annan inriktning, är något som också skulle kunna klassas som drömträning. Upplevelsebaserad löpning i underbar miljö. Vilken dröm! Inte lika ouppnåeligt som marathon-drömmen, men ändå ganska svårnåbar just nu. Livspussel deluxe gör att det nog inte blir i år i allafall. Men drömma går ju!

Sedan drömmer jag även om andra saker, men tror jag begränsar mig så här. För den här gången!

Detta inlägg är en del av bloggutmaningen #uppochhoppaijuni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Träningsblogga - Ida
  16 juni, 2015 at 06:41

  Aaah! New York marathon. Bra dröm! Drömmer om samma!

  • Reply
   blue_malin
   21 juni, 2015 at 11:04

   Drömma bör man! Är rätt avis på din stundande NY-resa måste jag säga! Får njuta via din blogg istället 🙂

 • Reply
  Camilla Lind
  16 juni, 2015 at 07:29

  Bra dröm! NY verkar så himla kul!

  • Reply
   blue_malin
   21 juni, 2015 at 11:05

   Det ÄR kul! Där finns nog något för alla tror jag.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.