Övrigt

Kanske på gång

Den här influensa svängen alltså. Otroligt segdragen. På jobbet talas det om lungröntgen och långvariga luftrörsproblem bland de som haft den. Både jag och Lilla Pratkvarnen hostar fortfarande. Men jag tror nog ändå att det avtar. Jag hoppas det! För jag är sjukt träningssugen.

Testade att köra lite mer pulshöjande yoga idag. Solhälsning B och så en liten video med fokus på core-styrka via Navasana – båtpositionen. Brände fint i mina sargade magmuskler. Men ingen konsekvenshosta ännu. Bara mer träningsdrömmar. Om yoga på fina platser. Löpning i morgonfuktig skog. Cykling på varma sommarvägar. Kanske en kajaktur om man har riktig tur!

Riktig tur hoppas jag att jag har nu, så jag slipper mer influensakonsekvenser.

Foto: Julia Caesar

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Åsa
  15 maj, 2015 at 07:32

  Åh, vad jag hoppas att du är på väg att bli frisk! Långdragna sjukdomar är pest! Särskilt så här års, när det bara spritter i kropp och själ!

  • Reply
   blue_malin
   15 maj, 2015 at 18:55

   Men åh, tack 🙂 Jag tror det går vägen nu, om det inte är nya baciller på gång…

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.