Övrigt

En ny utmaning

I juni blir det nog ingen instagramyogautmaning för mig. Jag har inte riktigt hittat någon jag gillar. Däremot har jag hittat en annan utmaning som ser himla rolig ut. Som jag liksom har roliga anekdoter att knyta till på flera punkter.

Kolla in uppochhoppa.se för mer detaljer!

Uppochhoppa-Sofy kör en blogg-/instautmaning under juni. Jag kör nog lite blandat instagram (@blue_malin heter jag där) och här på bloggen, beroende på hur jag tycker temat för dagen passar bäst.  Kul om det blir många som hänger på, kan bli mycket skoj att läsa då!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Träningsblogga - Ida
  31 maj, 2015 at 18:04

  Jag kör också!
  Så pepp. Har redan börjat knåpa på några inlägg 😀

  • Reply
   blue_malin
   1 juni, 2015 at 18:44

   Ja, eller hur!? Vissa skrev sig direkt i huvudet så fort jag såg rubriken! Ska bli så kul att läsa 🙂 Och skriva!

 • Reply
  Kevlarsjäl
  3 juni, 2015 at 08:26

  Har redan schemalagt de första 12 inläggen. 😀 Lika bra att passa på när inspiration och tid sammanfaller.

  • Reply
   blue_malin
   3 juni, 2015 at 16:41

   Tolv stycken?? Hur hinner du? Imponerad 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.