Övrigt

Morgon i utegymmet

Idag skulle bli en intensiv dag på jobbet, det visste jag sedan innan. Planen var därför att få en ordentlig genomkörare på morgonen så att jag skulle ha sinnesro och lugn i kroppen att hantera det jag visste skulle komma. 

Jag kom iväg lite senare än jag tänkt, så det blev ett tidsinställt pass istället för ett visst antal repetitioner. Tjugo intensiva minuter i utegymmet gjorde hursomhelst jobbet och både kropp och sinne fick energi. Även om vissa delar av kroppen såklart var rätt trötta. Knäböj, sittande rodd, tåhävningar, russian twist och marklyft. Say no more…

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Kevlarsjäl
  3 juli, 2014 at 17:47

  Men åååå! Ett utegym! Det vill jag också ha i närheten. Kanske något att börja lobba för här i Jursla. Fick nyligen veta att de gjort ett superfint i hemstaden Vimmerby. Så typiskt att det finns i den lilla staden. Måste testats på semestern.

  • Reply
   blue_malin
   12 juli, 2014 at 11:01

   Ja, det är smidigt är det! Fast inte vet jag om det blir så värst kvalitativt alltid. Redskapen är lite lustiga 🙂

 • Reply
  Snorkkis
  4 juli, 2014 at 04:32

  Härlig start på dagen som säkert gjorde dig mer stresstålig. Och utegym är grejen!

 • Reply
  bureborn
  4 juli, 2014 at 19:57

  Kan inte bestämma mig: ser de därmanickerna ut som lekparksprylar eller färgglatt maskerade tortyrredskap. 🙂 '
  Utegym har jag bara testat ett par gånger. Då tyckte jag det var svårt att få till några vettiga övningar. Antagligen är jag för gym-konservativ.

  • Reply
   blue_malin
   12 juli, 2014 at 11:02

   Ja, man får inte ha för höga krav, för det blir inte direkt "som vanligt" i såna där utegymsmojänger!

 • Reply
  bureborn
  4 juli, 2014 at 19:57

  Kan inte bestämma mig: ser de därmanickerna ut som lekparksprylar eller färgglatt maskerade tortyrredskap. 🙂 '
  Utegym har jag bara testat ett par gånger. Då tyckte jag det var svårt att få till några vettiga övningar. Antagligen är jag för gym-konservativ.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.