Övrigt

Med en gummisnodd

Motvalls som alltid, så tycker jag det är varmt i överkant på dagarna just nu. Därför förlägger jag träningen till tidigt på morgonen när det ”bara” är sisådär 18 grader. Imorse tog jag med mig gummibandet till utegymmet.

Rygg stod på agendan, och jag passade på att testa mina chins-färdigheter. De kan, och bör, definitivt förbättras, om man uttrycker sig fint. 
Därför blev det diverse drag- och roddövningar med gummibandet och utegymmets ställningar. Kompletterat med rygglyft och plankor med rotation. Klappat och klart på tjugo minuter och temperaturen hann inte stiga över tjugo grader. Förutom inombords såklart.
Avslutade med en i-bra-vinkel-ser-jag-vältränad-ut-selfie (även om den där hållningen fortfarande är en bit bort) innan jag brummade iväg till jobbet.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    bureborn
    10 juli, 2014 at 05:34

    Wow, väldigt snygg och vätränad! Mitt axelparti ser definitivt inte ut så där i någon som helst vinkel. 🙂

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.