Övrigt

En rysk vridning

Många verkar ha den som favorit. Det hade jag oxå, förut. Minns hur jag gick på cirkelgympa på lunchen och ganska stora grabbar fick kämpa sig blå för att orka den längre än jag, och sånt gjorde ju övningen extra kul.

På sistone (jaja, sen liten kom) vet jag inte längre, vi är inte riktigt kompisar. Jag har liksom inte fått till den. Har inte orkat hålla i, eller ens köra med vikt eller lyfta ben. Tappat stinget i twisten. Snurrat bort rätta knycken. Saknat min paradövning.
Så jag frågade om lite tips på Instagram, googlade filmer och läste lite gör-så-här, för att påminna mig hur det var. Twistar nu med pånyttfunna muskler och känner att kroppen börjar minnas hur det var man gjorde.
Det är allt bäst för den det, för snart är det ju dags för den där cirkelgympan igen! Man vill ju inte missa blåa grabbfejs då…

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  bureborn
  22 mars, 2014 at 20:32

  Hihi! Magövningar av många sorter kan vi kvins ofta slå grabbarna i har jag märkt. Så då gäller det att glänsa! Frö sen kanske man pltsligt ska göra räckhäv…

  • Reply
   blue_malin
   23 mars, 2014 at 17:32

   Kanske är det så! Gäller att passa på när man kan som sagt!

 • Reply
  Snorkkis
  23 mars, 2014 at 04:57

  Du kommer säkert att sopa mattan med gänget. Om inte första gången så snart!
  Tack för påminnelsen om yogan – den videon hade jag inte sett på youtube tidigare. Tycker Johanna är så mysig och bästa tänkbara instruktör som jag sett på video. Borde kanske ge yogobe en chans…

  • Reply
   blue_malin
   23 mars, 2014 at 17:33

   Ja, jag gillar henne verkligen också. Hon har liksom verkligen den där yoga-andan på något vis. Släppa kraven och följa med i flowet-stilen.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.