Övrigt

Det märks på stegen

I Jag har ganska mycket i huvudet för tillfället. Saker som ska hinnas. Inte glömmas bort. Toppar det med lite lagom vardagskaos. Hjärnan går liksom på högvarv mest hela tiden. Ständigt smidande planer för vad som ska göras härnäst.

När En Liten En ska ut och slumra i vagnen blir det tydligt att huvudet är en del av resten av kroppen (japp, så är det…). Benen liksom travar på i 180 som en förlängning av hjärnsprintandet. Stegen stressar framåt, framåt. Tills jag kommer på mig själv.

Sänker axlarna. Drar några djupa andetag av kastvindarna. Tvingar mig själv att dra ner på tempot. Tittar på omgivningen istället för att bli kvar i min bubbla. Använder promenaden som paus samtidigt som Liten power-nappar.

Efteråt är vi bägge två nöjdare, lugnare och gladare. Tills nästa gång vi måste ut och rastas igen.

Lugnande…

Uppfriskande…

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Snorkkis
  16 mars, 2014 at 06:00

  Skönt att du vet vad som funkar för att slappna av, för både dig och liten. Ha en skön söndag! (Och om en av sakerna som snurrar i huvudet handlar om att börja jobba igen har jag samma snurr i hjärnan. Spännande samtidigt som jag vill fortsätta vara hemma och mysa med lilla S hela dagarna. I typ kommande 18 åren.)

  • Reply
   blue_malin
   16 mars, 2014 at 11:34

   Detsamma! Jobb snurrar absolut i huvudet, och allt jag "borde" eller skulle vilja hinna innan det är dags. Kan inte plutten bara sluta att växa nu och vara en liten bebis hela tiden känner jag ibland 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.