Övrigt

Skakiga armar och skrattande sinne

Jag har fått ett styrkeprogram som ska göra mig starkare igen och framförallt få bukt med de där obalanserna. Eller ja, fått och fått... Jag har ju faktiskt betalat för det. Investerat i mig själv. Låter lite ego. Eller kanske bara klokt?

Körde igenom det i sin helhet för första gången idag. Resultatet? Väldigt, väldigt skakiga armar. Träning för skrattmusklerna när jag insåg (ännu mer) hur sjukt dålig balans jag har. Koncentrationsträning för en virrig amningshjärna: dra in här, spänn där, snygg hållning, sträck ut, knip ihop. Jösses, hur ska jag klara att hålla allt i mitt (inte så) lilla huvud??
Förhoppningsvis tänker kroppen lite mer av sig själv när jag kört några gånger och inte håller på att dö klenhetsdöden under tiden. Gött att få sig en genomkörare i allafall, såhär på söndagsmorgonen!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  bureborn
  15 september, 2013 at 16:47

  Oj här har det hänt grejer medan jag tog en liten bloggosfärpaus!
  Tycker absolut att ett träningsprogran är väl investerade pengar! Perfekt sätt att belöna sig själv för att du är bästa mamman i världen! (Precis som (nästan) alla andra mammor!)
  Lite trist att bäcken visade sig vara en aning för bred, men nästa gång kan du säkert ropa hej även efter ett par dagar. man måste ju våga testa för att veta vad man har att jobba på.

  • Reply
   blue_malin
   24 september, 2013 at 12:47

   Precis, man kan ju inte komma nån vart utan att testa. Å snart är det vinter, då kan man alltid ta fram skidorna istället 🙂

 • Reply
  Ingmarie
  15 september, 2013 at 18:55

  Klok och rolig investering tycker jag! Konstigt det där förresten att om man betalar för t.ex en PT då är det "ego" men gå till frissan, fixa naglarna eller shoppa kläder det är mer ok och något man ska "unna" sig.

  • Reply
   blue_malin
   24 september, 2013 at 12:48

   Det har jag faktiskt inte tänkt på, men det är ju lustigt! Alla har olika perspektiv på vad det är att unna sig något!

 • Reply
  Snorkkis
  18 september, 2013 at 11:24

  Nu blir jag nästan nervös inför att jag ska få mitt styrkeprogram nästa vecka… men skoj ska det bli. Låter som välinvesterade pengar och tid. Håller tummarna för bäckenåterhämtning!

  • Reply
   blue_malin
   24 september, 2013 at 12:50

   Åh, vad spännande! Hoppas du blir nöjd! Jag tycker det bästa är att man har nån att ställa sina (dumma?) frågor till och att man slipper tänka själv. Gratis pepp får man ju oxå 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.