Övrigt

Vilohelg

En av de principer jag håller hårdast på när det gäller min träning är att inte träna med baciller i kroppen. Jag har sett hur illa det kan gå.

Men eftersom min träning just nu är väldigt lugn så fick jag verkligen påminna mig själv om denna princip när det i fredags började isa i vänsterörat och dunka och spränga i bihålorna när jag böjde huvudet framåt. Lugn, Malin, ta det lugnt… Lugnare än ditt vanliga lugn.
Nåt skit har jag fått i kroppen så det blev en helg med bara promenader som aktivitet för att få friskluft. Vet fortfarande inte riktigt om det är på väg att gå över eller inte så Lill-Trollet och jag relaxar idag också, med hopp om större dåd längre fram i veckan.
Tjillevipp så länge!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Ingmarie
    26 augusti, 2013 at 20:27

    Krya på dig!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.