Övrigt

Ringrostigt ryggpass

I veckan upptäckte jag att gymmet jag går på öppnar kl 8 på helgerna numera och inte kl 10. Helt klart en möjlighet till träning! 

Därför blev det nypremiär på gymmet för mig idag och jag passade på att köra rygg. Just rygg tycker jag är svårt att köra ordentligt hemma där jag bara har gummiband, pilatesboll och min egen kropp till hjälp. Så jag passade på att botanisera bland ryggmaskinerna i min ensamhet (ja, ingen annan var där när jag var där).
Kände mig något ringrostig kan jag säga och lastade nog på för lite vikt i allmänhet, fick höja mellan repetitionerna på alla övningar. Får ta i lite mer nästa gång, om jag nån gång ska lyckas klara av att göra chins! Men träningsvärk kommer jag garanterar få ändå, sååå feg var jag inte. Det känner jag redan nu! Riktigt skön känsla att återuppleva!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  bureborn
  21 augusti, 2013 at 17:26

  Rygg är verkligen svårt att få till hemmavid. Jag har visserligen en chins-stång, men eftersom jag knappt kan göra en chin är den inte till mycket nytta. Mer än att skapa dåligt samvete… 🙂
  Härligt att höra att du fått klartecken!

  • Reply
   blue_malin
   21 augusti, 2013 at 18:04

   Jag vill kunna göra chins! Kan inte en enda i nuläget. Men har åtminstone lärt mig att rubba mig själv ur läge när jag hänger där 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.