Övrigt

Gåendes

Efter den här vintern kanske det är dag att byta ”huvudsport” från löpning och skidåkning till gång… För det är länge sedan jag gick så mycket som jag gjort i vinter. Lunchlöpning har ersatts av lunchpromenader. Helglöpning har ersatts av promenader. 

Ibland snöigt, mulet och kallt… Foto: M. Eklund

Skidåkning ersatts av stavgång. Gång, gång, gång. Längden på
promenaderna börjar bli begränsad för att bäckenet säger ifrån, men
fortfarande får jag nog säga att det är min huvudsakliga
konditionsträning just nu. I alla fall när konditionsträningen även ska
innehålla frisk luft och natur.

… ibland strålande sol och riktigt varmt och skönt! Foto: M. Eklund

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  bureborn
  12 mars, 2013 at 20:10

  Det ser bra härligt ut!
  Innan jag började mitt löpande liv promenerade jag rätt mycket. För att inte tala om antalet kilometer med barnvagen… Men sedan jag började springa tycks jag ha tappat tålamodet. Man kommer ju ingenstans! Men egentligen är det lite synd, för man ser ju faktiskt omvärlden mycket bättre när man inte kutar förbi den.

  • Reply
   blue_malin
   14 mars, 2013 at 17:22

   Nej, sträckan blir ju inget att skryta med. Men man ser så mycket! Sånt som jag inte sett tidigare när jag sprungit på samma ställen 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.