Övrigt

Årets första träning…

… blev lite styrka hemma med min kompis Exertube. Främst core-styrka men även lite axlar och armar. Första gången i år som jag tränade. Rör på mig gör jag mest hela tiden, men det är ju liksom inte allt som är rörelse som jag också räknar som träning, även om t o m promenader just nu gör en rätt svettig. Musklerna får sig en omgång också, de stabiliserande musklerna framförallt i ben och fötter. Fortfarande is, is, is överallt utom på de stora vägarna, så de där Yaktrax jag beställt sitter nog fint, när de väl kommer. Då kanske man till och med kan våga sig på att jogga ute, utan risk att slå halvt ihjäl sig!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Cherie Mårtensson - Mamma till Emma med löparskorna i handen
  2 januari, 2013 at 19:32

  Härligt med styrka 🙂 Har du lite tips/vet någon sida man kan kolla på för att hitta just bra övningar för Core? Känner att jag skulle behöva det 🙂

  • Reply
   blue_malin
   6 januari, 2013 at 17:53

   Oj, jag kör ofta på känsla märker jag. Varierar mig rätt kraftigt. Kör efter eget huvud på något vis. Sist blev det dynamisk planka, sneda crunches, låg och hög rodd med gummibanden och bäckenlyft, om jag minns rätt. Alla typer av plankor är nog bra. Kolla på uppochhoppa.se, där finns många bra core-övningar t ex. Eller hemovningar.se.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.