Övrigt

Novemberutmaning

Även om utmaningar kanske inte ligger för mig just nu så låter det här initiativet väldigt lockande. Jag modifierar lite för att passa situationen just nu, och för att liksom puffa mig själv till att göra sådant som kroppen behöver väldigt väl men som jag tar mig i kragen och gör alldeles för sällan.

Jag tänker mig att november ska bli en månad av varannan dag minst 15 min styrketräning och varannan dag minst 15 min yoga. Det blir nog för mycket med varje dag av något av det, men att variera mellan de två och därigenom ändå ge kroppen något varje dag tror jag kan funka. Jag behöver bli starkare, särskilt i vissa delar. Jag behöver andas, landa, yoga för att hantera vardagen.

Jo, detta kan nog bli bra tror jag.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  bureborn
  1 november, 2012 at 06:59

  Det kan helt klart bli bra! Och supernyttigt för både kropp och själ! Lagom utmaning dessutom. Med variation. Lycka till!

 • Reply
  blue_malin
  1 november, 2012 at 19:03

  Lagom är min devis just nu. Även om jag längtar efter att köra långt och hårt 🙂

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.