Träning

En bra knästretch

När Det Onda Knät krånglade som värst så letade jag rätt mycket efter olika stretchövningar, eller närmare bestämt, en bra knästretch, som kunde tänkas hjälpa. Sjukgymnasten menar att det härstammar i en infallande fot och att styrka därför är medlet, men det känns som att denna knästretch hjälper mig mycket också. Egentligen är den till för att rehabilitera eller förebygga löparknä, men jag tycker den stretchar utsida höft väldigt bra också, och höften är ju något jag också är stel i då och då. Jag har aldrig lyckats få till nån riktigt ordentlig stretchkänsla med de där ”vanliga” löparknästretcharna, men denna drar skönt i hela utsidan av låret och rumpan/utsidan av höften. Rekommenderas varmt!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.