Träning

Ett kärt återseende

Tvärtemot rekommendationer knöt jag idag på mig löparskorna på lunchen och tog en runda i skogen. Förvisso en väldigt kort sådan, bara 4,2km, men oj vad skönt det var!

De gamla trotjänarna Saucony ProGrid Ride som jag har stående på jobbet välkomnade mig tillbaka och satt som en smäck på foten, luften var vårlig och jag skuttade fram som en nyutsläppt ko på grönbete mellan isfläckarna.

Visst kändes det att mitt knä inte är helt som det ska, men det gör inte alls så ont som jag trodde det skulle göra. Det blev liksom inte värre av en liten löprunda. Och sjukgymnasten sa ju på telefon att all träning som inte förvärrar är ok. Så det måste man ju utnyttja!

För oj, vad jag har saknat mitt skogslufsande! Kommer inte att släppa det igen så lätt…

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.