Träning

I alla fall en femmil

Det har inte direkt blivit många skidmil den här säsongen. Var riktigt vinterdeppig ett tag, för att det inte var snö och kallt. Säger det ofta inte så högt bland mina vårlängtande kollegor, men jag vill verkligen inte att vintern ska ta slut! Plusgrader hela helgen har tärt på snön, men Vretaslingans konstsnö håller bra än!

Plusgrader och ömsom snö, ömsom regn gjorde att jag först chansade på att klara mig utan klister, men efter ett varv åkte Swix Krystal Klister 0-5 grader fram, och tjoho vilket fäste jag fick! Blev totalt fem slitiga varv (bra för både pannben, muskler och kondition) så nu har jag i allafall fått ihop en dryg femmil i vinter. Så här glad blir man då:
i-alla-fall-en-femmil

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.