Linköping Yoga Festival – ditt ljus i vintermörkret!

Linköping Yoga Festival

Mitt i djupaste vintermörkret bjuder Linköpings breda utbud av yogalärare in till festival! Du bjuds på en mängd fina klasser där du kan delta på precis dina egna villkor. Tanken med att starta Linköping Yoga Festival just i år, 2020, och just mitt i vintern, är helt enkelt att sprida ljus och värme när vi behöver det som mest. Vi vill ge dig en skön paus i vintermörkret och julstressen, så att du kan landa in i julen med frid i sinnet och en skön känsla i kroppen!

Eftersom världen ser ut som den gör så kommer den första upplagan av festivalen att vara helt digital. Förhoppningen är dock såklart att framtida upplagor av festivalen ska kunna göras med fysiska möten där vi kan uppleva yogans fulla potential tillsammans.

Vill du veta mer? Då kommer alla fakta här:

Datum: 18-20 december 2020

Tema: Vintersolståndet och känslan av att nu vänder det och blir ljusare – på alla sätt!

Hur: Online – plattformen blir zoom. Du behöver alltså ha den appen för att delta i klasser, på dator, padda eller telefon. Klasserna kommer inte spelas in utan hålls enbart live!

Schema: Hittar du här

Pris: Det beror på – du kan antingen boka bara enskilda klasser , eller köpa tillgång till hela festivalens utbud. Enskilda klasser kostar 100kr/st – hela festivalen kostar 500kr. Väljer du att köpa hela kan du boka dig på hur många av klasserna du vill och får då även en fin virtuell goodiebag med erbjudanden från de deltagande yogalärarna och några andra aktörer i Linköping. Betalar gör du via faktura eller swish.

Bokning: Gör du via formuläret nedan. När tillräckligt många deltagare bokat sig för att festivalen ska kunna bli av, får du en bekräftelse via e-post. Din bokning är då bindande, men oavsett om du bokar enskilda klasser eller hela festivalen kommer du ha möjlighet att boka om dig mellan olika klasser. Själva klassbokningen gör du sedan via en länk som kommer finnas i din e-postbekräftelse.

Vanliga frågor

Behöver jag vara en van yogi?
Nej, festivalen är öppen för alla, oavsett om du är nybörjare eller erfaren. Du deltar på dina villkor, hemifrån dig eller där du befinner dig. I Linköping eller längre bort. Fördelen med online, ju!

Hur vet jag att festivalen inte blir inställd?
Tack vare att vi kör helt online i år så kommer festivalen bli av oavsett vilka restriktioner som råder just då, eftersom vi inte träffas fysiskt.

Vad händer om jag blir sjuk och inte kan delta?
Kanske har du en kompis som kan få din plats i stället? Eller så ser klassen från sjuksängen, blir inspirerad och passar sedan på att utnyttja de erbjudanden du får i den fina virtuella goodiebagen snär du kryat på dig.

Var kan jag läsa mer om klasserna och lärarna?
Det enklaste är att följa Linköping Yoga Festival på Instagram och Facebook där det löpande kommer presenteras mer information och material om såväl klasser som lärare.

Är du redo att boka en härlig helg? Fyll i formuläret nedan! Varmt välkommen!