Träning

Kvällsrunda och morgontur

Långa härliga cykelrundor är lite av en utopi här. Så för att skrapa ihop trettio mil på någon av cyklarna för min Ica-klassiker kör jag i allafall nu i början enligt devisen många bäckar små. Och även om träningseffekten av korta cykelpass såklart kan diskuteras, så kan de vara härliga ändå.

De senaste 18 timmarna har jag hunnit med två rundor. Igår kväll efter att barnen somnat trampade jag ett varv runt sjön och avslutade med en sväng längs Göta Kanal. En helt spegelblank kanal, kan tilläggas. Med tillhörande helt fantastisk kvällssol. En runda som inte blev mer än ca en mil eftersom jag skulle hinna till affären innan den stängde också.Imorse cyklade vi till dagis och efter lämning tog Liten I Cykelstol och jag en runda och kollade in djur och framförallt hennes stora intresse: bilar! Brrrrmm…. Lät det hela tiden bakom ryggen på mig.  Den rundan blev lite kortare men kändes i benen ändå tack vare lasten där bak!

Fast även om de här korta rundorna är trevliga så måste jag erkänna att jag längtar efter en något längre tur också. Kanske till helgen, vem vet?!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Löpar-Åsa
  27 april, 2017 at 12:32

  Jag tror på den principen: Många bäckar små. Och dina turer låter jättehärliga, även med brummandet därbak!

 • Reply
  Ingmarie
  27 april, 2017 at 18:38

  Ser jättehärligt ut och jag fattar vad du menar med att du längtar efter lite längre turer. Skulle det funka med cykelvagn? Med tak/vindskydd.

  • Reply
   Malin - Lite Längre
   27 april, 2017 at 19:24

   Jo, alltså, med cykelvagn kan vi nog komma en bit. Fast jag önskar jag kunde få lite ensamtid bara jag och cykeln nån gång ibland.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.