Övrigt

Men varför?

Av olika orsaker har min träning blivit rätt mycket på gymmet på senaste tiden. Jag börjar tröttna på att hänga där. Även om det inte är superofta jag hänger just ute i gymmet, utan mest i pass-salen. Men ute i gymmet finns de där typerna som gör att jag inte riktigt gillar gym. De där som mest går omkring och spänner sig och stirrar på andra, mer än de faktiskt tränar. Som sitter i maskiner, brer ut sig samtidigt som de gör ingenting så att de som vill träna på inte kan använda maskinerna.

På vägen till gymmet idag sa sambon att det var ju länge sedan man sett de där riktiga biffarna där. Så bara därför, BARA! Så var de där allihop. Spände sig. Gick långsamt på löpband iklädda tjockmössa, när folk stod på kö bakom. Lade lättjefullt in sin rumpa mellan de tre som redan var på stretchmattan, hostade och deklarerade högljutt hur förkylda de var, så att de andra flyttade på sig. Satt i ryggmaskinen låååånga stunder utan att använda den.

Men varför?? Vad mer kan man säga? Förutom det anläggningschefen sa till dem: Om ni nu är så förkylda som ni låter så är det väl kanske INTE så SMART att ställa sig på en crosstrainer.

Suck. Idag är jag lite grinig. Men bara lite.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  bureborn
  1 november, 2012 at 06:56

  Tjockmössor – på pricken! – jag ser dem framför mig. De irriterande typerna. Trist att de ska sprida negativ energi på ett ställe som ska sjuda av postivt sådan.
  Vad går du på för gym? F&S där jag själv huserar är tämligen förskonat från tjockmösstyper. Åtminstonde den ocoolaste anläggnigen i Uppsala, dit jag oftast går.

  • Reply
   blue_malin
   1 november, 2012 at 19:02

   Vårt gym är Medley. Enda som finns här ute på vischan 🙂 Så jag tror nog det är lite social grej för dem också. Träffas på gymmet liksom. Ibland tänker jag att man skulle göra en hel tecknad serie med alla gymtyper, för det finns verkligen kategorier. Själv är jag nog "den där friluftsnörden som går på gym och danspass i gamla löparloppströjor"

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.